Početna
FIZIKA-Kantonalno takmičenje
Subota, 05 April 2014

JU MSŠ Srebrenik 05.04. 2014. godine bila je domačin kantonalnog takmičenja iz FIZIKE, na kome je učešće uzelo 27 srednjih škola sa područja TK sa 132 učenika takmičara i oko 30 nastavnika-pratilaca. Takmičenju su prisustvovali i predstavnici PMF-a Tuzla predvođeni dekanom dr Suadom Kunosićem, te predstavnik Pedagoškog zavoda mr. Denis Suljendić. Učenici su se takmičili u tri discipline: mehanika, optika i oscilacije. Po pet prvoplasiranih učenika iz sve tri discipline takmičit će se na federalnom takmičenju u Sarajevu. I naša škola sa svoja dva predstavnika (Čizmić Adis i Jukić Džemal) naći će se na ovom prestižnom takmičenju. Čestitke pobjednicima, ali i učesnicima koji su se danas takmičili, ali i družili u našem gradu. Vjerujemo da smo kao dobri domaćini uspješno prezentirali i JU MSŠ Srebrenik, ali i naš grad. Rezultate možete pogledati ovdje:

mehanikaoptika, oscilacije

 
DRŽAVNO TAKMIČENJE-Njemački jezik
Subota, 05 April 2014
U Sarajevu je 04.04.2014. godine održano državno takmičenje iz njemačkog jezika na kome je učešće uzela i naša škola, obzirom da je na kantonalnom takmičenju u Tuzli  učenica Zerina Pedljić zauzela 1. mjesto. Na ovom velikom takmičenju Zerina je ponovo zauzela 1. mjesto i plasirala se na međunarodno takmičenje, koje će se održati u Frankfurtu. Zerina je jedna od dva predstavnika BiH na međunarodnom takmičenju, što je svakako najveći uspjeh naše škole od njenog osnivanja do danas.  Sve čestitke Zerini i njenoj mentorici prof. Elviri Kahvić uz želju da na najbolji način prezentuje BiH, općinu Srebrenik i JU MSŠ Srebrenik na ovom največem svjetskom takmičenju iz njemačkog jezika. Iskrene čestitke.
 
FIZIKA-Kantonalno takmičenje
Ponedjeljak, 31 Mart 2014
JU MSŠ Srebrenik domaćin je kantonalnog takmičenja iz FIZIKE, koje će se održati 05.04.2014. godine u prostorijama naše škole. Očekuje se učešće oko 150 takmičara, pobjednika školskih i općinskih takmičenja svih srednjih škola sa prodručja TK i oko 40-ak nastavnika-mentora koji će biti u pratnji svojih učenika. Ovo je veliko priznanje za JU MSŠ Srebrenik, ali i našu općinu. Zato svima želimo dobrodošlicu u naš grad, puno uspjeha u takmičenju, ali i puno druženja i lijepih uspomena iz našeg grada. Dobro nam došli.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 24 od 121

Ankete

Želim da destinacija za matursku ekskurziju 2014/2015. bude:
 

Online korisnika